bloggpl

Välkommen till Bloggplats H12 i Almedalen i år igen

· · ·
Av Markus Welin, 05 Maj 2014

När våren kommer går tiden ofta snabbt. Nu är det mindre än två månader kvar till årets Almedalsvecka, och därmed också hög tid att informera om att den populära Bloggplats H12 återkommer i år igen, för femte året i rad.

Bloggplats H12 är numera lite av en institution i Almedalen, och förra året fick vi in flera hundra registreringar redan på första anmälningsdagen. Eftersom utrymmet tyvärr inte är obegränsat så rekommenderar vi därför att ni anmäler er så tidigt som möjligt för att säkra en plats.

Anmäl er till Bloggplats H12 här

Men inte nog med det. Bloggplats H12 brukar också arrangera ett kommunikationsseminarium, och vi har precis gjort klart med årets upplaga. Titeln på seminariet är ”Alla är kommunikatörer – hur jobbar man med kommunikation när alla ska kommunicera?”

Panelen kommer att diskutera vad som händer med kommunikationen när allt fler får tillgång till offentligheten via digitala kanaler. Tiden är fredag 4 juli kl. 13.

Panel:

  • Christina Hammer, grundare Hammer & Hanborg
  • Ehsan Fadakar, debattchef Aftonbladet
  • Seher Yilmaz, ordförande Rättviseförmedlingen
  • Nils von Heijne, Creative Director, Pronto
  • Mattias Rådström, Vice President Global Social Media & PR, Electrolux

Läs mer om seminariet här

Vi på Almega hoppas på att få ser er både på Bloggplatsen och på seminariet. Välkomna till oss i Almedalen!