Bloggplats H12 Wisby Strand 2013

·
Av Karin Bäcklund, 12 Mar 2013

Bloggplats H12 Wisby Strand i Almedalen 2013

Vi kör precis som jag tidigare sagt Bloggplats H12 Wisby Strand även i år!

Det blir fjärde året i rad som vi erbjuder digitala opinonsbildare och politikintresserade i Almedalen en arbetsplats. Vi kommer som vanligt att erbjuda en lokal med el, lånedatorer, laddare, seminarier, schysst uteplats, bra häng och intressanta möten.

För andra året i rad håller vi till på Wisby Strand, precis intill havet och Almedalen.

Vi som står bakom bloggplatsen är Almega, Politometern och Wisby Strand. Ett annat återkommande samarbete är med Godmorgon Almedalen som kommer att sända från våra lokaler igen. Det tycker vi naturligtvis är jätteroligt och jag ser mycket fram emot flera spännande morgnar på bloggplatsen!

Vi kommer snart med mer information här på bloggen. Tills dess kan du läsa mer om Bloggplats H12 Wisby Strand på vår hemsida, och missa inte att gilla oss på facebook.

// Karin Bäcklund