Allt du behöver veta om Bloggplats H12 Wisby Strand!

· ·
Av Ann Hallsenius, 29 Jun 2012

Årets badge till Bloggplats H12 Wisby Strands

Nu är det dags! I morgon förmiddag tar Karin och jag min bil ned till Nynäshamn och Visby. Den röda fatboyen och en mängd sladdar, datorer och annat är på väg in i bakluckan. Vi brukar få igen dörren med nöd och näppe.

Idag har vi redan uppemot 200 registrerade bloggare. Skönt att vi i år fått större lokaler tack vare samarbetet med Wisby Strand. Den stora lokalen gör också att vi klarar ett eventuellt regn. Om nu årets Almedalsvecka skulle råka ut för något sådant.

Har du ännu inte registrerat dig? Gör det på www.bloggplatsh12.se. Där hittar du också praktisk information och vårt spännande program.

Du som följer våra bloggar vet att Bloggplats H12 Wisby Strand även i år anordnar kvalitetsseminarier för alla som är intresserade av sociala medier och politik. Onsdag kl 11 har vi en diskussion inne på bloggplatsen. Då kan du lyssna på Hur ser framtiden ut för den politiska bloggosfären? där utgångspunkten är den undersökningen om politiska bloggare som Unionen nyligen genomförde.

I Almegatältet utanför kan du ta del av den aktuella debatten Rättigheter bland molnen – hur värnas individens integritet? som vi gör i samarbete med FORES. Det börjar kl 13 på onsdagen.

På fredagseftermiddagen diskuterar vi något som ligger alla närvarande varmt om hjärtat – nämligen hur det nya medielandskapet har förändrat Almedalen. Martina Lind är moderator och vi har en mycket namnkunnig panel.

Strax efter utser Bloggplats H12 Wisby Strand, Twingly och Makthavare.se Årets Almedalsbloggare. Är du möjligen med bland vinnarna i år?

Bloggplatsendagarna inleds tidigt varje morgon av den webbsända talkshowen God morgon Almedalen med Brit Stakston och Jocke Jardenberg kl 8. Måndag till fredag rundar vi av dagen med Torehammars tidsmaskin en pub med politisk underhållning som hålls i tältet mellan 17.30-19.

Glöm inte att gilla oss på facebook så att du kan följa oss där och att checka in hos oss på Foursquare för lite extra trevligheter:)

Det mesta är i stort sett klart och nu håller jag alla tummar jag har för att försommarregnet förbyts i den Almedalssol som vi haft de senaste åren.

Bloggplatsen öppnar på söndag kl 8. Vi har som vanligt bra bredband, några lånedatorer, ett antal laddningssladdar, pennor för icke-digitala, skärmar med nyhetsbevakning, superprinter, twinglyliveboard, bra arbetsplatser, våra tre sköna fatboys och trevligt sällskap. Bland annat.

Du har väl inte missat att alla registrerade bloggare dessutom får rabatt på närliggande Strands Veranda och Kallis. 

Vi ses i Almedalen!