Praktiskt! Bloggplats H12 Wisby Strand samarbetar med Retriever och Tonerlagret

·
Av Karin Bäcklund, 28 Jun 2012

Vi vill såklart att vår bloggplats ska vara en så bra arbetsplats som möjligt för bloggare. Förutom att erbjuda Visbys bästa internetuppkoppling vill vi gärna hjälpa till att underlätta din almedalsvecka på andra sätt, och i år får vi stöd av Retriever och Tonerlagret.

I år kommer du genom vårt samarbete med Retriever att kunna ha tillgång till skräddarsydd nyhetsbevakning. Via företagets app eller webbplattform kan du som är registrerad vara uppdaterad med de senaste nyheterna från både tryckt och webbpublicerad press. Du får inloggningsuppgifter till bevakningen vid ditt första besök på bloggplatsen.

Retriever kommer även att visa nyheter och dagliga mätningar från sociala medier på två nyhetsskärmar på bloggplatsen. Ämnena och innehållet i de dagliga mätningarna sätts i samarbete med redaktionen på makthavare.se som har sin bas hos oss på bloggplatsen under veckan.

Digitalt i alla ära, men vissa saker behövs på papper. Därför är vi glada att Tonerlagret kommer att finnas på plats hos oss på  Bloggplats H12 Wisby Strand. Tonerlagret erbjuder gratis utskrifter till alla på bloggplatsen under almedalsveckan. Och om du glömt dina visitkort hemma eller om de du haft med dig tagit slut, kan du snabbt få hjälp att göra nya.

// Karin Bäcklund