Hur ser framtiden ut för den politiska bloggosfären?

· ·
Av Karin Bäcklund, 27 Jun 2012

Bild från Unionens rapport Svenska politiska bloggosfärens utveckling 2007-2012

 

Skärmdump från Unionens rapport Svenska politiska bloggosfärens utveckling 2007-2012

Vi slår på stort i år och arrangerar ytterligare ett seminarium i Almedalen. Onsdagen den 4 juli klockan 11-11.40 kommer vi tillsammans med Twingly att diskutera den politiska bloggosfären på bloggplatsen.

Hur mår den svenska politiska bloggosfären idag? Bryr sig partierna om sina bloggande anhängare? Vinner partierna val genom att engagera bloggare på sin sida? Har politiska bloggare blivit mogna opinionsbildare som tas på allvar eller såg vi en topp under valet 2010? Det är några av de frågor som panelen kommer att diskutera.

Panelen består av bloggplatsens egen Martina Lind, Twinglys Anton Johansson, Unionens Johan Ulvenlöv och den skickliga bloggaren Mary X Jensen. Moderator är Matti Palm, Greenhill Relations.

Detta seminarium kommer hållas inne på Bloggplats H12 Wisby Strand, alltså inte i Almegatältet där våra andra seminarier är. Det betyder att vi inte kan ta emot lika många gäster som i vanliga fall, så om du vill vara säker på att få en plats är det bra att vara där i tid.

Här hittar du hela vårt spännande program under almedalsveckan.

// Karin Bäcklund