Hur påverkar det nya medielandskapet Almedalsveckan?

· ·
Av Karin Bäcklund, 20 Jun 2012

Hur påverkar det nya medielandskapet Almedalen?

Det är rubriken på vårt fredagsseminarium i Almedalen.

Klockan 13.00-14.00 kommer vår fantastiska panelen att diskutera hur sociala medier har förändrat politiken och medierna. Och hur har det nya medielandskapet förändrat Almedalen? Vilken roll har sociala medier spelat under årets Almedalsvecka, och vilka strategier bör man ha inför nästa år?

Den fantastiska panelen då? Jo, den består av inga mindre än Emanuel Karlsten, krönikör, journalist och sociala medier-expert, Brit Stakston, sociala medier-evangelist och expert med bestämda åsikter, Jonas Morian, skribent, krönikör och chefredaktör för Makthavare.se, Mats Olin, fd kommunikationskonsult, grundare av Second Opinion och Springtime samt ny chef på Timbro Medieinstitut, och Viktor Barth-Kron, politisk journalist på DN Stockholm och upphovsman till The Viktor Report.

Och bloggplatsens egen Superwoman Martina Lind modererar. Det kan inte bli annat än bra!

Klockan 13-14 i Almegatältet precis bredvid Bloggplats H12 Wisby Strand. Direkt efter seminariet utser vi Årets Almedalsbloggare, så stanna kvar en liten stund efter också!

Här kan du läsa mer om seminariet på facebook.

// Karin Bäcklund