Bloggare får rabatt på Kallis och Strand

·
Av Karin Bäcklund, 13 Jun 2012

Bloggare får rabatt på Kallis och Strand

En av de bästa fördelarna med att Bloggplats H12 Wisby Strand flyttar är närheten till själva Almedalen. Men det är inte heller fy skam att bloggplatsen råkar ligga vägg o vägg med Strands Veranda och granne med Kallbadhuset.

Vad som är ännu bättre är att jag nu kan avslöja att alla registrerade bloggare kommer att få rabatt på båda restaurangerna under Almedalsveckan. Alla bloggare som har vår badge kommer alltså att få bättre priser på luncher, vin och öl. Har du inte registrerat dig än, är det definitivt dagas att göra det nu! Här gör du det.

Att sitta vid havet bland palmerna på Kallis är något jag brukar försöka hinna med varje gång jag besöker Gotland. I år hoppas jag på att hinna med både två eller tre räkmackor där under veckan:) Och att se solnedgången från Strands Veranda kommer bli ett väldigt trevlig sätt att avsluta i alla fall några dagarna på under Almedalsveckan.

// Karin Bäcklund