Påverka framtidens arbets- och näringsliv!

· ·
Av Ann Hallsenius, 12 Jun 2012

Framtidens näringsliv

Almega vill tillsammans med Unionen, DIK, Akademikerförbundet SSR, Sveriges Ingenjörer, Jusek, Civilekonomerna och Naturvetarna få fram idéer och förslag på hur vi kan hantera förändringar i det nya arbets- och näringslivet.

Under Almedalsveckan ordnar vi därför ett lunchseminarium där morgondagens makthavare och beslutsfattare får chansen att diskutera med yngre politiker och kända entreprenörer hur arbets- och näringslivet ska se ut.

Seminariet inleds med rundabordssamtal där deltagarna i små grupper diskuterar arbetsmarknadsfrågor med bland andra Bambusers grundare Måns Adler, framtidsspanaren Ida Hult, mattesnillet Johan Wendt, Folkpartiets partisekreterare Nina Larsson och socialdemokraten Ardalan Shekarabi.

Andra delen av seminariet består av en paneldebatt under ledning av komikern, programledaren, teknikexperten, bloggaren och digitala Sveriges mest kreativa person – Karin Adelsköld.

Vi vill höra dina tankar om hur framtidens näringsliv ska se ut. Representanter från Almega och de fackliga organisationerna är på plats för att lyssna på dig!

Läs mer om seminariet i Almedalskalendariet eller på facebook. Du anmäler dig här!