Hur ser Almedalen ut 2032 och vilka beslut fattades på vägen dit?

· ·
Av Ann Hallsenius, 01 Jun 2012

Torehammars tidsmaskin

Varje dag före talet kommer Bloggplats H12 Wisby Strand tillsammans med Almega ha en pub med politikerintervjuer. Bloggplatsen har ju haft intervjuerna På pallen under några år. I år blir det lite annorlunda. Journalisten Henrik Torehammar från P3 kommer till Almegatältet för ett lättsamt snack med framtidens politiker om Sverige ser ut 2032, och vilken väg vi tog dit.

Först ut att bli grillad är Anders Wallner (MP) på måndagens pub, tisdag är det Moderaternas Anna Kinberg Batras tur, på onsdagen kommer Josefin Brink (V), Erik Ullenhag (FP) gästar oss på torsdagen och fredagsintervjun blir med Hanna Wagenius (C).  

Välkommen från 17.30 – samla intrycken från dagen tillsammans med bloggare och andra politikintresserade. Tidsmaskinen startar klockan 18.