Godmorgon Almedalen till Bloggplats H12 Wisby Strand

·
Av Karin Bäcklund, 21 Maj 2012

GMA sänds från Bloggplats H12 Wisby Strand

Foto: Lars Lundqvist

Det är inte bara bloggplatsen som firar tre år i Almedalen, utan även den dagliga talkshowen God morgon Almedalen, #GMA. Det bästa av allt är att de kommer sända från Bloggplats H12 Wisby Strand i år.

Varje morgon mellan klockan 8-9 kommentarer Brit Stakston, JMW, och Jocke Jardenberg, Mindpark, det som händer i Almedalen. Under veckan ger de dagsaktuella analyser av det som sker på plats i Almedalen och på plats kommer programmet att gästas av organisationer, debattörer och politiker. Syftet med sändningarna är att göra fler delaktiga i det som sker under Politikerveckan för att på sikt inspirera fler till deltagande och engagemang.

Årets program är fortfarande i planeringsstadiet så tipsa gärna brit.stakston@jmw.se om du vill medverka eller om du har en idé om vem du skulle vilja möta just i #GMA12.

Eftersom Bloggplats H12 Wisby Strand flyttar till större lokaler i år betyder det att fler kan komma och se #GMA live. Och med tanke på hur bra talkshowen varit tidigare år kan jag inte tänka mig ett bättre sätt att starta dagarna i Almedalen på!

Välkommen till oss under Almedalsveckan önskar Bloggplats H12 Wisby strand och #GMA!

Uppdaterat: Läs även vad Martina skriver om GMA.

// Karin Bäcklund