Registrera dig till Bloggplats H12 Wisby Strand!

· · ·
Av Karin Bäcklund, 11 Maj 2012

Registrera dig till Bloggplats H12 Wisby Strand!

Nu är det bara drygt sju veckor kvar tills årets Almedalsvecka. Och därmed är det dags att registrera sig till Bloggplats H12.

Just nu håller vi på att planera för fullt. Vi är ju på ny plats, och det innebär en större lokal med bättre läge alldeles intill Almedalen. Det innebär nya möjligheter, men vi behåller ändå kärnan av det som är bloggplatsen – en arbetsplats och det absolut bästa hänget under politikerveckan.

Jag, Ann och Martina återkommer inom kort med mer information om sommarens aktiviteter, men jag kan avslöja redan nu att vi kommer att anordna två seminarier precis som vanligt. Och vi kommer att försöka anordna ett bloggmingel igen. Till dess kan du läsa mer om Bloggplats H12 på www.bloggplatsH12.se och glöm inte att gilla oss på facebook!

Missa nu inte att garantera dig en plats på Almedalens bästa ställe för bloggare. Regga dig idag!

// Karin Bäcklund