Bloggar du om arbetsmarknadsfrågor?

· ·
Av Karin Bäcklund, 20 Apr 2012

Nätverk för bloggare

Vi på Almega vill gärna vill höra dina åsikter och få input i aktuella arbetsmarknadsfrågor. Samtidigt kanske ni vill veta hur vi ställer oss i frågorna och varför. Därför tänkte vi starta ett mindre nätverk för intresserade bloggare.

Förhoppningsvis leder samtalen till en bredare förståelse för ämnena och leder till givande diskussioner och kontakter som kan vara till nytta för alla deltagande.

Tanken är att hålla dessa luncher med jämna mellanrum, och att vi diskuterar en aktuell fråga per gång. Vi tänkte inleda med en blogglunch fredagen den 27 april med att diskutera ingångslöner. Jonas Milton från Almega kommer att vara på plats för att lyssna och svara på era frågor.

Är du intresserad? Mejla mig! Eftersom vi gärna vill ha en bra diskussion börjar vi i liten skala, så det finna bara några platser kvar att fylla denna gång.

Vi kommer att träffas i Stockholm, men även om du inte bor i huvudstaden får du gärna anmäla ditt intresse för luncherna. Du kanske är du i stan vid något tillfälle!

Tid: Fredagen den 27 april mellan klockan 12-13.30

// Karin Bäcklund