Vi kör bloggplatsen i sommar igen!

·
Av Karin Bäcklund, 10 Feb 2012

Bloggplatsen Wisby Strand

Jag är jätteglad över att kunna meddela att vi kommer att köra vår satsning med bloggplatsen även i år. Det blir alltså tredje året i rad vi kan erbjuda alla Almedalsbloggare en arbetsplats i Visby.

Nytt för i år är att vi flyttar. Vi kommer tyvärr inte längre att kunna hålla till på Hästgatan 12 där vi huserat under de två första åren. I år ligger bloggplatsen istället i fin, fina Wisby Strand.

Vi kommer fortfarande att erbjuda en lokal med el, lånedatorer, laddare, gratis kaffe, seminarier, schysst uteplats, bra häng och intressanta möten. Vad som förändras är att vi nu ligger närmare Almedalen och kommer dessutom att ha havsutsikt. Vi kommer i år även att ha en större lokal, vilket innebär större möjligheter till fler aktiviteter.

Har du något förslag på vad vi ska hitta på? Vill du att vi ska försöka anordna en pratstund med en politiker eller har du önskemål på ett tema för ett seminarium? Önska, så lovar jag att vi kommer göra vårt bästa för att det ska bli verklighet! Inom rimliga gränser naturligtvis:) Kommentera det här inlägget eller mejla mig eller Martina dina förslag!

Vi kommer snart med mer information här på bloggen och på Martinas blogg. Missa inte heller bloggplatsen på facebook!

// Karin Bäcklund