Seminarium om konkurrenspräglad dialog

· ·
Av Gästbloggare, 23 Aug 2011

Den 23 september arrangerar vi tillsammans med Kammarkollegiets upphandlingsstöd och SKL en heldagskonferens om konkurrenspräglad dialog. Konferensen riktar sig både till företagare och upphandlare som söker fördjupning i ämnet.

Speciellt inbjudna föreläsare är Robert Hann från Legal Services Local Partnerships, en del av Local Government Association som är Storbritanniens motsvarighet till SKL samt Jonathan Davey, Addleshaw Goddard Solicitors. De kommer att presentera praktiska exempel där konkurrenspräglad dialog har tillämpats och dela med sig av sina erfarenheter av fallgropar och framgångsfaktorer. Under dagen presenteras även aktuella svenska exempel och möjlighet till dialog och erfarenhetsutbyte erbjuds. 

Läs mer om konferensen här.

Almega anordnar även ett seminarium om osund strategisk anbudsgivning den 14 oktober. Mer information kommer snart på Almega.se.

Gästbloggare: Ted Ekman, expert på upphandling och valfrihetssystem Almega