Bloggplats H12 tackar för i år!

· · ·
Av Karin Bäcklund, 11 Jul 2011

 

Anton Johansson och Ted Valentin jobbar i fatboysen

Ännu en Almedalsvecka är över. Trots att jag bara varit tillbaka på kontoret knappt en dag saknar jag redan Almedalen, Bloggplats H12 och alla underbara bloggare. Tack så mycket för att ni kom i år igen och gjorde bloggplatsen till det trevligaste stället att hänga på!

Under veckan hann vi med ett mingel för stammisbloggarna, genomföra politikerintervjuerna På pallen och semininarierna Opinionsbildare på egna ben (helt klart årets hetaste seminarium) och Opinionsbildningens nya infrastruktur. Dessutom utsåg jag tillsammans med Martina Lind, Politometern, Jonas Morian, Makthavare.se, och Anton Johansson, Twingly, för första gången Årets Almedalsbloggare.

Här kommer lite bilder från veckan som gick. Fler hittar ni på Flickr. (Lägg föresten gärna upp dina bilder i gruppen Bloggplats H12 på Flickr!)

Erik Ullenhag (FP) satt På pallen

Erik Laakso kom på en nobel tredjeplats i Årets Almedalsbloggare

Ebba Busch (KD) diskuterar miljöbilar med Emil Isberg (PP)

Anna-Karin Hatt (C) På pallen

Vi gav UD-bloggen ett hedersutnämnande i Årets Almedalsbloggare

Ardalan Shekarabi (S) På pallen

Panelen på Opinionsbilningens nya infrastruktur

Ali Esbati satt På Pallen

Åsa Romson (MP) På pallen

Juryn med Årets Almedalsbloggare Lena Lid Andersson

Här bloggas det för fullt

Och jag passar också på att tacka Bloggbyrån som hjälp oss att rapportera från våra evenemang, Jocke Jardenberg som modererade ett av våra seminarium, deltagarna i seminarierna, politikerna som ställde upp På pallen, #gma11 som sände från oss och även lät mig och Ann delta i ett program, Jonas Morian och Anton Johansson för tappert juryarbete och såklart alla 250 bloggare som registrerade sig hos oss i år! Ni hjälpte alla till att göra bloggplatsen till den bästa i Visby!

Här är lite lästips: Dagens Media om Årets Almedalsbloggare, Makthavare utsåg oss till Dagens Almedarling, Lena Lid Andersson, Tokmoderaten, Erik Laakso, Mina moderata karameller, Feministbiblioteket, Mikael HolmMaria Abrahamsson, Sanningen som jag ser den med flera. Tack alla som skrivit om oss:)

Slutligen ytterligare ett stort tack från mig, Ann Hallsenius och Martina Lind! Ha nu en trevlig sommar och så ses vi förhoppningsvis även innan nästa år på bloggplatsen!

<3

// Karin Bäcklund