Bloggplats H12 har öppnat

· · ·
Av Karin Bäcklund, 03 Jul 2011

Bloggplats H12

Äntligen är vi på plats på Hästgatan 12 efter månader av planering. Klockan 08.00 imorse öppnade vi dörrarna till Bloggplats H12.

Jag och Ann Hallsenius inledde dagen med berätta om Bloggplats H12 i God morgon Almedalen som Brit Stakston och Jocke Jardenberg programleder. Tyvärr var min insats inte den bästa, men det var väldigt tidigt och jag var nervös:)

God morgon Almedalen kommer att spela in ett inslag från oss varje dag där de intervjuar dagens politiska bloggare. Brit har bloggat om det. Är du intresserad av att bli intervjuad? Säg till oss på bloggplatsen!

Det kommer vara full fart här under hela almedalsveckan med seminarier, politikerintervjuer och prisutdelning. Så om du är i Almedalen finns det många anledningar att komma förbi oss.

Vi ses!

// Karin Bäcklund