Nu ses vi snart i Almedalen

· · ·
Av Karin Bäcklund, 01 Jul 2011

Nu är det inte långt kvar.. För mig som jobbat under hela våren med att planera inför Almedalen känns det otroligt roligt att snart få vara där!

Jag har lagt ut praktisk information om Bloggplats H12 så att du vet vad som gäller. Nu är det alltså bara för dig att registrera dig som bloggare på Bloggplats H12 så att du får tillgång till den trevligaste arbetsplatsen för bloggare i Almedalen.Som registrerad bloggare får ju då även komma på våra politikerintervjuer som vi kallar På pallen. Bland andra kommer Anna-Karin Hatt, Åsa Romson och Erik Ullenhag.

Bloggplats H12 anordnar även seminarierna Opinionsbildare på egna ben och Opinionsbildningens nya infrastruktur som vi tror kommer bli riktigt bra eftersom vi har de bästa moderatorerna och mest kompetenta panelerna. Dessutom utser vi tillsammans med Makthavare.se, Twingly och Politometern på fredagen Årets Almedalsbloggare. Hela programmet hittar du här.

Det finns alltså många skäl till att registrera sig hos oss! Passa på att göra det direkt, för det kan komma att bli platsbrist och det är först till kvarn som gäller!

Gilla oss på facebook också så kan du följa oss där och glöm nu inte att lägg till dina favoritlåtar i vår playlist på Spotify så att din tid på bloggplatsen blir ännu lite trevligare. Och väl på plats tycker jag att du ska checka in hos oss på Foursquare för lite extra trevligheter:)

Det mesta är i stort sett klart och nu håller jag alla tummar jag har för att det ska bli lika strålande väder som det varit de senaste åren.

Vi ses i Almedalen!

// Karin Bäcklund