Opinionsbildningens nya infrastruktur

· · ·
Av Karin Bäcklund, 21 Jun 2011

Opinionsbildningens nya infrastruktur

Hur ser opinionsbildningens infrastruktur ut när medievärlden förändrats och politikerna flyttat ut på Internet? Vilka styr den? Det kommer vi att diskutera på seminariet Opinionsbildningens nya infrastruktur under fredagen i Almedalen.

Vi har samlat stjärnor från blogg- och medievärlden till seminariet för en diskussion under ledning av moderator Jocke Jardenberg. Deltagarna är Martina Lind, Politometern, Brit Stakston, JMW, Anton Johansson, Twingly, Björn Fridén, Alliansfritt Sverige och Aftonbladet och Jonas Morian, makthavare.se. Ett seminarium och en panel du alltså inte får missa i Almedalen!

Kom och lyssna och ställ frågor på seminariet, fredag den 8 juli klockan 13.00 – 14.00 i tältet på Hästgatan 12!

// Karin Bäcklund