Erik Ullenhag sitter På pallen

·
Av Karin Bäcklund, 17 Jun 2011

Erik Ullenhag På pallen

Idag kan jag avslöja att även Erik Ullenhag (FP) kommer att sitta På pallen på Bloggplats H12. Vår integrationsminister och biträdande arbetsmarknadsminister, tidigare både ordförande i Liberala ungdomsförbundet och partisekreterare för Folkpartiet, ställer nu alltså upp på en intervju där han svarar på bloggarnas frågor.

Vi är naturligtvis jätteglada över att ytterligare ett statsråd ställer upp och möter alla H12-bloggare. Erik har bland annat utmärkts sig genom att ha gjort negativa offentliga uttalanden om de andra borgerliga partierna och har startat en utredning mot främlingsfientlighet. Så det finns många spännande frågor att ställa till Erik, men för att vi ska kunna göra frågestunden extra intressant och ställa kloka frågor får du gärna bidra här i kommentarsfältet, på facebook, eller till mig via twitter.

Uppdaterat: Erik Ullenhag besöker bloggplatsen torsdag klockan 11.00. Se hela programmet här!

// Karin Bäcklund