Almega i Almedalen

· · ·
Av Ulf Lindberg, 31 Maj 2011

Almega i Almedalen     

Almega är sedan många år en aktiv deltagare under politikerveckan i Almedalen och naturligtvis kommer vi att vara på plats även i sommar. Temat för vår satsning i år är Skattereformer för tjänstesektorn – utvecklingskraft i bojor.

Det är över 30 år sedan det gjordes något åt det svenska skattesystemet och det har blivit föråldrat. Vi lever idag i ett tjänstesamhälle där tre av fyra arbetar inom tjänstesektorn.

I Almedalen samlar vi experter från forskningen, politiken och näringslivet för att låta dem ge sina perspektiv på hur skattesystemet ska anpassas till 2010-talet och tjänstesamhället. Resultatet är en debattbok och med avstamp i boken bjuder Almega in till fem seminarier med fokus på ett nytt skattesystem och hur vi kan utveckla villkoren för tjänsteföretag i ett bredare perspektiv.

Självklart anordnar Almegas förbund också seminarium som tar upp andra frågor. Du hittar hela Almegas program här.  

Almega och Politometern återupprepar även förra årets succé med Bloggplats H12. Hit är alla bloggare välkomna!

Du hittar oss som vanligt på Hästgatan 12.

Välkommen!