Opinionsbildare på egna ben i Almedalen

· ·
Av Karin Bäcklund, 19 Maj 2011

Opinionsbildare på egna ben i Almedalen

Måndagen den 4  juli anordnar Bloggplats H12 seminariet Opinionsbildare på egna ben i Almedalen. Vi kommer att diskutera hur de skickligaste opinionsbildarna sätter agendan på och utanför nätet med exempel från verkligheten och tips från proffsen.

Martina Lind modererar och expertpanelen består av inga mindre än öppenhetsförespråkaren och IT-bloggaren Jocke Jardenberg, vänsterbloggaren och debattören Ali Esbati, skribenten och den tidigare chefredaktören på Makthavare.se Stina Morian, bloggaren och redaktionschefen på Newsmill Sakine Madon och den populära moderata bloggaren Fredrik Antonsson aka Tokmoderaten, som enligt egen utsago inte är som alla andra.

Alla deltagare är framgångsrika opinionsbildare som lyckats skapa sina egen tydliga röster, så kom och lyssna på deras tips och konkreta exempel på hur man lyckas som opinionsbildare! På Hästgatan 12, klockan 15.00 måndagen den 4 juli.

// Karin Bäcklund