Hatt På pallen

·
Av Karin Bäcklund, 05 Maj 2011

Anna-karin Hatt ställer upp På pallen

Foto: Johan Ödmann

Vi är väldigt glada att kunna berätta att IT-minister Anna-Karin Hatt ställer upp På pallen på Bloggplats H12 i Almedalen. Såklart vill vi intervjua de mest intressanta personerna På pallen och därför är det extra roligt att vår IT-minister ställer upp!  Anna-Karin arbetar ju bland annat med många digitala frågor som vi tror engagerar bloggare.

De presskonferensliknande frågestunder som vi kallar På pallen arrangerar vi för ge bloggare en chans att få träffa och ställa frågor till politiker och makthavare.  Här är bilder från På pallen förra året, och du kan läsa mer i tidigare blogginlägg om Bloggplats H12 eller på vår facebookgrupp.

Har du förslag på någon du skulle vilja se På pallen? Eller har du frågor till Anna-Karin Hatt? Skriv i kommentarsfältet här i bloggen,  i Martina Linds blogg, på facebookgruppen, mejla mig eller skicka en tweet till @karinbacklund.

// Karin Bäcklund