Kostnadsfri utbildning om LOU och miljöanpassade produkter

· ·
Av Gästbloggare, 08 Apr 2011

Jag fick precis höra om följande utbildning för företag som jag vill tipsa om!

Det är föreningen Svensk Miljöbas som erbjuder företag en kostnadsfri utbildning i Lagen om offentlig upphandling i både Stockholm och Göteborg. Syftet är att öka företagens möjligheter att lyckas vid anbudsförfarande och stimulera till att fler miljöanpassade produkter och tjänster når ut till kunder inom offentlig sektor. Målgruppen för utbildningsinsatserna är företag  med färre än 250 anställda, med en miljöanpassad produkt eller tjänst.

Läs mer om utbildningen här eller kontakta gärna Annika Johansson på Svensk Miljöbas för mer information.

Gästbloggare: Ted Ekman, expert på upphandling och valfrihetssystem Almega