För bra för att vara sant?

· ·
Av Karin Bäcklund, 01 Apr 2011

Bloggplats H12, 2010

Även om vädret idag inte är särskilt vårlikt, närmar sig sommaren och Almedalsveckan med stormsteg. Därför öppnar vi registreringen till Bloggplats H12 idag. Regga dig här!

Planeringen inför årets Bloggplats H12 pågår för fullt. Precis som förra sommaren kommer vi att hålla två seminarier uppe i stora tältet och vi diskuterar just nu intressanta ämnen och deltagare. Vi jobbar också hårt för att få tag på intressanta politiker och makthavare till våra utfrågningar På pallen. Har du några förslag på intressanta personer som du vill se hos oss? Mejla mig!

Martina, Ann och jag har även några spännande överraskningar som vi berättar om mer inom kort. Jag kan avslöja redan nu att vi kommer att inleda Almedalsveckan med en söndagsmingel för alla bloggare som besökte oss förra året. Vi tror att det blir ett fint sätt att inleda veckan på och ett ypperligt sätt för oss bakom bloggplatsen att visa hur mycket vi uppskattade alla som besökte oss förra året.

Så missa inte att garantera dig en plats på Almedalens bästa ställe för bloggare. Jag lovar att det kommer bli ännu bättre än förra året:)

Vi återkommer med mer information så fort något mer blir klart! Till dess kan du läsa mer om Bloggplats H12 på www.bloggplatsH12.se och gilla oss på facebook!

// Karin Bäcklund