Vi kör Bloggplats H12 igen!

· ·
Av Karin Bäcklund, 22 Dec 2010

God Jul från Bloggplats H12

Lagom till jul blev det klappat och klart! Jag har nu glädjen att meddela att Almega och Politometern anordnar Bloggplats H12 även under Almedalsveckan 2011.

Vi är jätteglada och förväntansfulla över att även i år kunna erbjuda vår trevliga mötes- och arbetsplats för alla fantastiska bloggare. Upplägget blir detsamma som förra året och vi kommer att hålla till på samma plats, dvs Hästgatan 12 i Visby. Självklart kommer vi att ta hänsyn till era synpunkter på förbättringar som vi fått både irl och från den enkätundersökning som vi genomförde under hösten. Tack igen till alla er som deltog!

Har du idéer eller frågor inför sommaren får du gärna höra av dig! Bloggplatsen är till för er, så självklart vill vi utforma den efter era önskemål. Vi ska försöka tillgodose era önskningar inom rimliga gränser.

Mer information kommer löpande här i bloggen och i Martina Linds blogg.

Om du har missat bloggplatsen helt, finns fler blogginlägg om satsningen här.

Ha nu en riktigt god jul och ett gott nytt år! Så ses vi i Almedalen i juli om inte förr:)

// Karin Bäcklund