Håll koll på Sveriges snabbast växande sektor


Av Gästbloggare, 03 Nov 2010

Idag är det nypremiär för Almegas nyhetsbrev Tjänstenytt! Gamla läsare kommer att märka en helt ny, lättöverskådlig design och mycket bilder. I Tjänstenytt kan du läsa både information från Almega och annat intressant som rör sig kring tjänstesektorn, allt från rapporter och debattartiklar till tips om seminarier och andra evenemang. Att prenumerera på Tjänstenytt är helt enkelt enklaste sättet att hålla sig à jour med vad som pågår i Sveriges snabbast växande sektor.

I det nya numret kan man bland annat läsa om chefekonom Lena Hagman, Almega,  och WSP:S Fredrik Bergstöms rapport om hur Sveriges framtida ekonomi ska kunna vara stark, och om  två tjänsteinnovationspriser som delas ut i höst.

Registrera dig för ett nytt nummer av Tjänstenytt varje månad!

Gästbloggare: Cecilia Malmström, pressinformatör Almega