Manifestation om RUT

·
Av Gästbloggare, 10 Sep 2010

På måndag deltar jag i ett panelsamtal med Maud Olofsson och Åsa Keller, vd Homemaid om RUT som anordnas under en RUT-manifestationen av Centerpartiet. Jag kommer bland annat att prata om branschens utveckling och vad som händer med branschen om avdraget tas bort.

I veckan kom nya siffror från skatteverket som visar hur intresset för hushållsnära tjänster inte bara hållit i sig under sommaren utan även ökat.

Vi på Almega arbetar ständigt med att förbättra vardagen för våra medlemsföretag. Just rut-avdraget har inneburit att hemservicebranschen hittills har kunnat växa till ca 11 000 företag med ca 11 300 anställda enligt siffror från Skatteverket. Därför är det viktigt att RUT-avdraget är kvar oavsett hur det går i valet den 19 september!

Kom gärna förbi och lyssna på måndag! Jag talar mellan klockan 12.30-12.50  utanför Åhléns city i Stockholm.

Johan Huldt, branschanalytiker Almega.