Paneldebatt om sociala medier i Almedalen

· · ·
Av Gästbloggare, 09 Jul 2010

Sociala texter, kollektiva bloggar, testköra nya grejer i Almedalen, politiker kan inte nätet.. Istället för att jag raddar seminariet,  kolla på inspelningen. Fantastiskt rolig och smart, speciellt med tanke på tidpunkten.

 Vi hade varit nervösa för att folk inte skulle orka ta sig ur sina sängar till klockan nio almedalsfredan för att gå på Sociala medier i Almedalen-seminariet, men  Amanda Brihed, Martina Lind, Erik Laakso, Emanuel Karlsten, Britt Stakston och Alexander Bard som superenergisk moderator var uppenbart fredagsgodis.

En grej som jag måste nämna från paneldebatten var Martina Linds spådom om att sociala mediers blocköverskridande nätverkande kommer att påverka politikers sätt att interagera i framtiden.  Det om något vore väl förändringskraft via blogg?

Gästbloggare: Cecilia Malmström, pressinformatör Almega