Möte med det som RUT-frågan egentligen handlar om!

·
Av Gästbloggare, 06 Jul 2010

På Café Friheten (Donners plats) pågår mellan måndag till onsdag en RUT-utställning för att uppmärksamma skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Där får man som besökare träffa representanter för det som RUT-frågan egentligen handlar om. Branschens företag och deras anställda.

I Almegas senaste rapport som släpptes igår framkommer det att köpgrupperna fortsätter att breddas. Den senaste trenden är att köpargrupperna ökar bland singelhushåll, personer boende i hyresrätter, yngre och äldre samt låginkomsttagare. Det senaste året har 238 000 personer köpt hushållsnära tjänster och över 11 000 företag har varit aktiva. Ta chansen och kom ner och diskutera skattereduktionen och möt branschens anställda.

Johan Huldt, branschanalytiker Almega.