Semesta? nae jobbe!

· ·
Av Karin Bäcklund, 02 Jul 2010

Imorgon åker jag ner till Almedalen. Det mesta är klart inför avresa, men vi arbetar in i det sista för att allt ska bli så bra som möjligt. Jag kan till exempel idag meddela att vi har fått fler namn till På pallen på Bloggplats H12, nämligen Lars Ohly (V) och Annie Johannson (C). Vi är väldigt nöjda och hoppas att alla registrerade bloggare också är det! Har du inte registrerat dig? Gör det här eller på plats på Hästgatan 12. Tänk på att det finns begränsat med plats!

Du hittar hela Bloggplats H12:s program på almega.se eller på facebook. Vi uppdaterar så fort vi får reda på något nytt! Observera att Martina Lind kommer att vara På pallen under måndag istället för söndag som vi angav häromdagen.

Du har väl inte missat Almegas snygga twitterflöde heller? Vi har valt att göra ett flöde med de viktigaste #tagsen du behöver för Almedalen. Du kan välja bort #tags från flödet genom att klicka på rubrikerna.

Ok, det var allt jag hade att säga idag. Förhoppningsvis återkommer jag med fler spännande namn till På pallen i helgen.

Hoppas vi ses på plats! Och du som inte kommer vara i Visby kan såklart följa Bloggplats H12 här i bloggen, på facebook, twitter, flickr och så direktsänder vi webbtv från de två seminarier vi har i anslutning till Bloggplats H12.

Almedalen – here we go!

// Karin Bäcklund