Registrera dig till Bloggplats H12!

· ·
Av Ann Hallsenius, 14 Jun 2010

Nu är det dags! I dag öppnar vi registreringen till Bloggplats H12 i Almedalen, bloggarnas egen plats i Almedalen.

 Registrering innebär att du har tillträde till bloggplatsen och På pallen – där du kan möta intressanta politiker och andra för att ställa frågor. Du har väl inte missat att vi även anordnar två seminarier i anslutning till Bloggplats H12? På torsdagen är bloggfrukosten där Martina Lind leder diskussioner om bloggare och makt, och på fredagen styr Alexander Bard samtalet om vad som lyckats inom sociala medier under Almedalen 2010.

I samband med att du registrerar dig hos oss får du automatisk inloggning till TT-Gruppens Mittpressrum där du kommer att hitta all aktuell information som du behöver i och om Almedalen.

På plats gäller först till kvarn, men förhoppningsvis ska platserna räcka till för alla. Vi har även sett till så att det finns extra platser i trädgården på Hästgatan 12. Mer praktisk  information som Bloggplats H12 hittar du här.

Jag hoppas att vi ses på Bloggplats H12 i juli!