Vi samarbetar med TT-Gruppen i Almedalen!

· ·
Av Ann Hallsenius, 26 Maj 2010

Visby

Nästa nyhet inför Bloggplats H12 är att vi samarbetar med TT-Gruppen. Precis som vi gör TT-Gruppen gör en storsatsning i Almedalen i år. De har skapat ett digitalt presscentrum för journalister, bloggare, informatörer eller kommunikatörer där du kommer att hitta allt från nyheter, bloggar, twitter, tryckta och webbpublicerade artiklar, pressmeddelanden, video och bilder från Almedalen på ett ställe – www.mittpressrum.se.

Du som registrerar dig som bloggare på Bloggplats H12 kommer automatiskt att få inloggning till TT-Gruppens digitala pressrum. Du kommer självklart även att kunna besöka pressrummet på Bloggplats H12 så att du kan hålla dig ajour om vad som händer i Almedalen.

Fler detaljer kring samarbetet kommer.