Välkommen på frukost med de tyngsta politiska bloggarna

· ·
Av Ann Hallsenius, 24 Maj 2010

Martina Lind frågar ut politiska bloggare i Almedalen

Torsdag den 8 juli anordnar vi tillsammans med Martina Lind och Bloggplats H12 ett frukostseminarium på temat makt och bloggare på Hästgatan 12 i Visby. Martina Lind kommer att fråga ut några av våra tyngsta politiska bloggare om inflytande och sin roll som bloggare, egna erfarenheter av att påverka, bloggandet jämfört med att använda media som politiker, det senaste årets opinionsbildning i bloggosfären med mera.

Deltagarna är Emma Opassande (Pp, vann stora bloggpriset 2008), Ali Esbati (V, en av Sveriges första stora politiska bloggare), Mary Jensen (M, moderat gräsrot som driver alliansens starkaste blogg), Peter Andersson (S, nummer 1 på Knuff-listan), Maria Ferm (Mp, partiets starkaste bloggare och en fena på nätverkande i sociala medier).

Har du en fråga du vill ställa? Kommentera detta blogginlägg eller i Martinas!