Det går framåt!

·
Av Ann Hallsenius, 22 Apr 2010

Välkommen till Bloggplats H12 på Hästgatan 12 i sommar!

Planerandet inför Almedalen och Bloggplats H12 fortskrider. Just nu håller vi på att planera in möten med politiker på bloggplatsen. Tanken är att du som bloggar ska få samma chans som journalister har på presskonferenser att lyssna på och fråga ut politiker. Arbetsnamnet på frågestunderna är På pallen och vi hoppas få in minst en politiker eller annan aktuell och intressant person om dagen. Vi har bokat Politometerns Martina Lind för en stund på pallen och återkommer så snart vi kan med politikernamn.

Angående öppettider hoppas vi kunna hålla öppet från tidig morgon till tidig natt för att kunna tillgodose alla bloggares behov. Vad tror du om det?

Kom gärna med förslag på vilka personer som du vill sätta på pallen!